Форум ~SIVA~

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум ~SIVA~ » Полезыне советы » Английский язык


Английский язык

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Привет, не знаете где можно пойти на курсы английского? Хочу его знать и говорить на нём.

0

2

Ну вроде в школе можно к репетиторам можно походить.

0

3

Привет! Я вот на самом деле долго решалась: идти учить английский или нет. Но, когда ознакомилась с преимуществами владения столь популярным языком, мои сомнения улетучились. Я решила пойти к     https://oxford-school.com.ua и не прогадала. Преподаватели действительно хорошо объясняют материал и помогают в процессе, рекомендую пойти к ним.

0

4

Привет, а в какую школу в Киеве можно отдать ребенка для углубленного изучения английского языка?

Отредактировано Ulrich (2021-08-28 18:35:07)

0

5

В Києві є школа Базис, це приватгна школа. Вони відкрили у себе для вивчення англійської мови білінгвальні класи https://www.basis.kiev.ua/news/tpost/7m … koli-bazis Як на мене ця модель вивчення іноземної мови дуже вдала, так як навчання проходить двома мовами одночасно, що збільшую вірогідність досконалого вивчення іноземної мови. Тим більше, що дітки дуже гарно засвоюють інформацію в ранньому віці.

0

6

Якщо ви шукаєте репетитора граматики з англійської мови.
Переконайтеся, що репетитор має відповідну освіту та досвід роботи з вивченням англійської граматики. Чим більше досвіду, тим краще.  Найкращі репетитори на сайті legko-v-uchebe Репетитор граматики з англійської мови

0

7

Важливо, щоб репетитор мав індивідуальний підхід до учнів. Граматика може бути складною, і важливо, щоб репетитор адаптувався до вашого темпу та рівня зрозуміння.
Попросіть про можливість проведення демонстраційного уроку або першого уроку за символічну плату. Це дозволить вам визначити, чи підходить репетитор вам за стилем та методами навчання.  Найкращі репетитори на сайті only-student  Репетитор англійської мови 10-11 клас

0


Вы здесь » Форум ~SIVA~ » Полезыне советы » Английский язык